suck..

Hej, har nyss kommit hem från kupolen, var där med Ronja en sväng vi gick mest runt o kollade på skit, hittade ingenting, det jag fick med mig hem var en tandkräm och en chokladkaka. Nu känner jag mig helt död... o lite depp, varför vet jag inte men depp känner jag mig iaf. Jag har miljontals saker att göra men har varken lust eller ork till att göra något av dom. Känner just nu att jag bara skulle vilja gå och lägga mig o sova, men blir nog att ladda hem en film o glo på tills idol börjar (dagens höjdpunkt!) Hoppas det blir en rolig fredag, jag vill dricka så jag hoppas jag har någon trogen vän som vill göra det med mig!


Jag orkar inte gå runt o undra hela tiden, det gör mig tokig! Ibland undrar jag om du aldrig känner likadant? Kan vi bara sluta med dessa dumheter?? Jag har ingen aning vilka vilkor och regler du spelar på och jag vågar heller inte fråga.. Det är inget vi pratar om, men det kanske är dags innan någon blir sårad, ellr har du aldrig tänkt på det. Gah orkar inteeee längre....!

mjaa

Tänkte bara lägga upp lite bilder sen i helgen. Dom är inte vackra men men... :D


josefgrabsjonas

One day it will be real

kjlö
Brrr , usch nu börjar det verkligen bli kallt ute riktigt höstväder, i morse stod gradmätaren knappt på noll grader.
På ett sätt är de ju lite nice med höst, för det betyder att man bara kan mysa ner sig under täcket o glo på film hela tiden. Men tycker hösten är rätt fin ändå med sina färger, synd bara att det ska bli så jävla kallt bara!
Nu skiner iaf solen och jag funderar på om jag kanske ska ta en promenix hem snart känner  att jag börjar bli liiite hungrig. Igår var jag med min numera andra hälft Malin, vi drog till stan o köpte en ny fick åt henne!
Så nu har Peter Freddy och dom andra i akvariet fått lite nytt sällskap, sen kollade vi idol o frööös.
Pratade just med ronja i telefonen så det ser ut som det blir att vara med henne i morgon (gillas!)
Idag blir det kanske att umgås lite med Linnea, men först o främst att ta sig hem härifrån.
Nu ska jag kolla klart Top Model sen bädda ihop här :)
puss

nattlig updatee

Jaha då sitter jag här i Malins säng med en dator i knät,  Malin själv sitter två meter ifrån  mig vid den andra datorn haha nördar vi är !
Har haft ett helt dygn hänne med Malin, vi har väl hunnit med både det ena o det andra, igår blev de att glo på två filmer till sent på natten, först en komedi Cop out tror jag den hette sen blev det en riktigt snuskig skräckfilm fyfan va vidrig den var, höll fan på o kräkas av att se den kommer dock inte ihåg va den hette tror det var human centipede eller nått.
Idag har vi bara hållt på o fula oss, hann med en promenad också, sen blev de kortspel med Yvonne, senare tacos och ensam mamma söker!
Gillar såna här chillsöndagar när man bara gör ingenting!
Imorgon e det väl måndag igen vilket betyder skola för vissa, för mig betyder det dock bara början på en helt vanlig och tråkig vecka ... Shit måste verkligen ta tag i det här med att söka jobb blir tokig av att bara gå hemma hela dagarna utan att göra någonting!!
Nu vette fan va jag ska skriva meer så säger väl godnatt

Har funderingar på att slå mig ihop med malin o starta ett nytt tvprogram "ensam Mickis & Malin söker"
Kan vara något att spåna i ...

//M


helt slut

Då var man hemma i borlänge igen då efter ett händelserikt dygn i nyköping !
Men kul har jag fan haft det, fast känner mig dock inte så pigg idag måste jag säga ...
Vi åkte igår vid tretiden och var väl framme klockan 8, liiiite problem hade vi att hitta dit med de löste ju sig till slut, bilresan var ju också rätt kul haha jonas o josef vilka tomtar ;D
När vi kom fram blev de till att hälsa på folket som förövrigt var en riktig blandning av olika personligheter sen vare bara att dricka . Blev mycket dricka o diskussioner av alla dessa slag. Sen begav vi oss ut på krogen o skakade rooompaa lite granna . Efter krogen var det kebab som gällde på Alibaba gött!
NÄr vii kom tillbaka blev det vatten o tvålkrig, två galningar dansade nakna, allt slutade väl med att man fick somna med tvål i håret och vatten i sängen !
Vaknade ganska så utsliteen imorse men vi drog hemår redan vid halv tio . Hade hela baksätet för mig själv så det var gött att kunna ligg där för mig själv o sova lite.
Måste sä'ga att de känns lite lagomt surt att komma hem till borlänge där de spöregnar hela tiden..
Nu ska jag nog faktiskt ta o sove en stund för att senare hitt på något med Malin !


//M

fredag fredag !

Idag är de fredag , inte för att de känns som om de är så stor skillnad på fredag onsdag eller måndag för mig alla dagar känns likadana. Nu sitter jag i den vanliga svarta tygsoffan o glor på tv o sitter framför datorn o väntar..
Detta skulle kunnat bli en dödstråkig helg, malin jobbar på s2 hela helgen, ronja ska till inköping, o ida ska barnvakta. Men ist för att jag ska sitta hemma i mitt stökiga rum helt ensam hela helgen blir det nog att jag drar iväg till Nyköping för att hälsa på min saknade o älskade Anna <3 åh har längtat efter henne riktigt mycket så det ska bli kul att åka dit o träffa hennes nya kompisar o se hur hon har det där borta :D
Med mig dit har jag Josef o Jonas, mina grabbar i nöd o lust 1 kommer bli super men framför allt ska det bli skönt att komma härifrån borlänge!
eftersom de inte blev någon utgång förra helgen när jag fyllde får väl detta kompensera den lugna helgen, för ikväll förväntar jag mig faktiskt lite röjj :D
ha det bra vi hörs

Bara den som vågar gå vilse hittar de nya vägarna

Hejhopp

Har nyss kommit hem och tagit en riktig långdusch, kände verkligen att de behövdes. Det har varit en ruskit seg dag idag, med bara massa latning. Legat i soffan o bara myst med glass o film riktigt nice :D
Snart ska jag dra mig till min söta lilla malin för att kolla på idol o mysa lite känns som ett helt perfekt slut på denna slöa dag !
Men nu ska jag sminka mig lite innan bussen går :)

Vi hörs !

Måste bara säga att jag älskar den här reklmen så klockren! :D


chill

hejhopp
idag har varit en chilldag, har varit på falulasarett, kikat in på arbetsförmedlingen, handlat, lagat tacos, kolla fiilm,ätit glass och kollat idol. Allt detta med helt okej sällskap :) nu har jag myst ner mig i soffan och inväntar kungarna av tylösand om man nu får avbryta fotbollsmatchen ;D
Trötter är jag också, känns som om jag varit vaken i två dygn så får se hur l'nge jag orkar hålla mig vaken :)
nu örk int ja skrive nå mer...
smell you later

Jag begär inget men vill ha allt

Tråkigt väder idag, det  bara regnar och regnar. Det slutar aldrig, så kan ju aldrig gå hem ...
Men funderar på om man ska fixa sig lite och dra till Ronja o umgås med henne, det händer ju inte allt för ofta nuförtiden att man gör de tråkigt nog. Ingenting är längre som de var förut men men tiderna förändras o de gör väl vi med.
Eftersom att Ida flyttat ihop med Robert och numera bor borta i buskåker träffas inte vi heller så speciellt ofta längre, dessutom är hon gravid o ska ha barn i början på januari !! hur sjukt är inte de egentligen !! 19 år och ska bli mamma själv känner jag mig fortfarande som 15. hahah
Blir nog inge arbetsförmedlingen idag heller har igen lust att dra ut i detta regnväder alls, funderar på att planera in det i morgon och tvinga med mig lite sällskap också. Ska ändå till falun då och vara stöd vid en liiiiten liiiten operation :)
Men nu ska jag nog ta tummen ur röven och fixa i ordning mig liteee så jag kommer iväg till rooniii någon gång :D
pusss // M

ojoj tiden går...

Hej
shit nu var det längesen jag skrev i bloggen. Men tappade intresset och orkade verkligen inte skriva mer. Tänkte ta upp den nu igen, kände att det kan vara skönt att ha någonstans att skriva av sig ibland. Dock väntar jag med att få lite hjälp med att göra om den, få ny design o sånt . För har verkligen inte den blekaste hur man gör de själv så får ta hjälp av någon som vet :).

Ja de har ju hänt en del sen sist jag skrev kan man ju säga, herregud tänk att de nästan är tre år sedan!
Just nu har jag ju tagit studenten o är så arbetslös man kan bli... måste säga att de är riktigt tråkigt  att gå runt hela dagarna o inte göra ett endaste dugg! Funderar på om man ska dra sitt feta arsle ner till arbetsförmedlingen i morgon bitti så kankse mamma o pappa kan sluta tjata om det också. Lär ju gå ner dit iaf om jag nu ska få något bidrag, fick ju min sista lön från coop förra veckan o känner jag mig själv rätt så kommer ju inte den vara kvar allt för länge.. hehe

Idag har jag varit med Linnea o Ida på kupolen en sväng, käkade sallad på kompis o kikade runt lite granna, de var trevligt faktiskt :)
Nu sitter jag här o väntar på att få skjuts bort o lägga mig i en soffa o glo på tv med lite sällskap. Känner på mig att jag kommer få ställa mig vid spisen o laga mat direkt jag kommer dit men men va gör man inte för en hungriii människa ...
Jaja får väl se när jag skriver nästa gång då.. Sånt som märks

hade puss // M

RSS 2.0